Choď na obsah Choď na menu

Ville Husso stoppet 19, St. Louis Blues 4-3 Florida Panthers

Pavel Buchnevich avsluttet en flott Blues-innsats og scoret 53 sekunder på overtid for å gi St. Louis Blues en 4-3-seier over Florida Panthers tirsdag kveld på Enterprise Center. En flott kveld for spillere i hockey drakt. The Blues fikk en splittelse i rygg mot rygg med Florida. Begge kampene gikk til overtid. Og for fjerde kamp på rad samlet Florida Panthers seg i tredje periode. Men i motsetning til de tre før den, kunne de ikke komme unna med seieren.
Florida, ifølge NaturalStatTrick.com, hadde 20 scoringssjanser i den første; Blues hadde bare en. Sistnevnte kledde bare ti spissspillere sammen med syv forsvarsspillere, på grunn av den prekære cap-situasjonen de befinner seg i. Fansen i St. Louis Blues drakt forventet ingen seier. Ville Husso stoppet imidlertid 19 av 20 skudd i den første perioden for å holde de blå inne i kampen. Og de tok en 3-2 ledelse på Brandon Saads tiende mål for sesongen.
Husso var det eneste lyspunktet for St. Louis i en åpningsperiode dominert av Florida, med 19 redninger da Panthers slo St. Louis 20-5. Det var hans imponerende tid i St. Louis Blues drakt. St. Louis (13-8-4) snudde manuset i andre periode. De blå hadde en 16-10-kant i scoringssjanser og scoret to ganger i rammen. Før supporterne i hockey drakt gikk til feiring, endte Panthers opp med å gå 0-mot-8 på power play i to-kampsserien mot Blues.