Choď na obsah Choď na menu

Timo Meier scoret to ganger da San Jose Sharks beseiret New Jersey Devils 5-2

Sharks' ledende målscorer Timo Meier scoret to ganger, James Reimer gjorde 32 redninger og San Jose beseiret New Jersey Devils 5-2 tirsdag kveld. Trener Bob Boughner føler at utfordringene Sharks har møtt gjennom det første kvartalet av sesongen har vært like viktige som alle andre NHL-lag så langt denne sesongen. Supportere i San Jose Sharks drakt fikk nerver da de så at Devils' fjerde linje får ting til å gå raskt, og får en vakker syklus i gang i Sharks-sonen som ser ut som et powerplay skal.
Deretter vant Sharks kampene om pucken dypt inne i Devils-sonen for å sette opp sine to neste mål i den andre perioden etter at Gregor åpnet scoringen. En av de få hyggelige severdighetene for Devils-fans i hockey drakt på tirsdag var Jack Hughes tilbakekomst. Men tapet snudde plutselig gleden til sur. De så bare Middleton gjorde 2-0 på 4:14 av andre periode med sitt andre mål denne sesongen, med assists til Gregor og Alexander Barabanov.
"Jeg tror vi har funnet forskjellige måter å vinne på," sa Boughner tirsdag morgen. "Jeg tror vi har taklet motgang godt i hockey drakt." Treneren så at laget hans ikke ga mye opp denne kampen med en 4-0-ledelse, og satte opp en solid felle ved den blå linjen som effektivt kveler Devils-rush-forsøkene ved hver sving. Og til slutt avsluttet Meier New Jerseys comeback-håp ved å score en tom-netter med 3:01 igjen. Alt som var igjen for publikum i San Jose Sharks drakt var endeløs feiring.