Choď na obsah Choď na menu

Artemi Panarin fullfører 499. poeng i karrieren for New York Rangers

Artemi Panarin og Ryan Strome hadde hvert sitt mål og to assist, og New York Rangers slo Chicago Blackhawks 3-2 lørdag kveld for sin sjette seier på rad. Hockey drakt deres har vært mer favoritt. Den første perioden var en ganske defensiv affære da begge sider var fysiske og tok kroppen. Så scoret Chicago da Brandon Hagel viste utmerket hånd-øye-koordinasjon ved å slå en puck ut av luften tilbake til Patrick Kane rett før den første perioden var over.
Det var et tidspunkt da Artemi Panarin fikk uro før kampen før han møtte Blackhawks, laget som signerte ham som en undraftet gratis agent i april 2015. Men han overvant og assisterte to mål i andre omgang og beseiret Blackhawks. "Jeg husker første gang jeg spilte mot Chicago i en New York Rangers drakt, jeg var virkelig rystet." Stjernevingen sa. Han snakket også om kjemien sin med Ryan Strome, "Jeg tror vi jobber ganske bra sammen. Gode venner. Vi respekterer hverandre."
"Vi er et selvsikkert team," sa Strome. "Vi kommer til banen og forventer å vinne kamper i New York Rangers drakt vår." Han gjorde en vakker pasning i den tredje perioden som kantspilleren hans Panarin ville begrave for sitt 499. karrierepoeng. Panarin har samlet poeng hele sesongen, etter å ha spilt bare åtte kamper uten en. Det vil være en god tid for spilleren i hockey drakt når Rangers spiller mot Blackhawks i Chicago på tirsdag, han vil ha en sjanse til å nå 500.