Choď na obsah Choď na menu

Leafs forbedret til 8-4-1 på bortebane i en 5-1 seier over Oilers

Toronto Maple Leafs begynte sin roadtrip i det vestlige Canada med et stopp i Edmonton, og har fått en ekstra fridag for å komme seg etter å være i Edmonton. Toronto Maple Leafs drakt deres må vaskes. Matthews scoret et par mål da Toronto Maple Leafs vant sin andre kamp på rad, og beseiret Edmonton Oilers 5-1 på tirsdag. Wayne Simmonds, TJ Brodie og Morgan Rielly scoret også for Maple Leafs, som forbedret til 8-4-1 på bortebane. Jack Campbell stoppet 35 skudd.
«Jeg var bare oppvarmet, for å være ærlig. Vi reiser veldig bra uansett hvor vi går, sa Matthews etter kampen, etter å ha scoret mer enn Oilers selv. Det var synd for fansen i hockey drakt da Oilers var dominerende tidlig i rammen og produserte alle slags offensive sjanser for seg selv, men klarte ikke å score. Leon Drasaitl hadde det beste utseendet, og han bommet bredt med to fot.
Jack Campbell er tvunget til å gjøre noen redninger som får halvparten av publikum i hockey drakt som heier på Toronto på beina og roper «SOUUUUUUUUUUUP!» Målvakten gjorde noen utrolige redninger, ikke bare i den perioden, men hele kampen. Toronto økte ledelsen med tre minutter igjen da Matthews scoret på et skudd fra sporet for sitt 20. for sesongen. Han gjorde noe flott i en Toronto Maple Leafs drakt.