Choď na obsah Choď na menu

Pittsburgh Penguins slo Winnipeg Jets 3-1, Tristan Jarry postet 30 redninger

Penguins forlot Canada i går kveld etter en overbevisende 3-1 seier over Winnipeg Jets. Hjemmelaget kom inn i denne kampen og ønsket å komme tilbake etter å ha tapt de to foregående kampene, mens gjestene så ut til å ta en tur med tre kamper. De så alle fine ut i hockey drakt. I en kamp der Jets hadde overtaket i både skudd og høyfarlige sjanser for det meste av kampen, slet de med å løse Tristan Jarry og det medfølgende Penguins-forsvaret.

Dominic Toninato scoret på Jarry i den første perioden, men det var det da Jarry avsluttet med 30 redninger etter å ha postet shutouts i de to første kampene. Hans strålende utstillinger i Pittsburgh Penguins drakt fortjener mye ros. The Pens får den første sjansen på det første skiftet når Jake Guentzel mater Sidney Crosby på en 2-mot-1 og krever en flott redning av Connor Hellebuyck for å holde pucken utenfor nettet. Pittsburgh var i stand til å utligne kampen midt i andre periode takket være et flott håndleddsskudd fra Jason Zucker fra sporet.

Som et resultat finner pingvinene at de forbedrer konverteringsfrekvensen for straffespark til et ligaledende klipp på 89,1 %. For en serie opptredener fra spillere i Pittsburgh Penguins drakt. De overgikk motstanden med 11-1 margin i seire over Montreal Canadiens, Toronto Maple Leafs og Winnipeg Jets. Pittsburgh-trener Mike Sullivan har berømmet lagets arbeid: «Jeg syntes vi gjorde en ganske god jobb med hockey drakt, bare ved å ta tak i oss selv og prøve å snu momentumet litt.»