Choď na obsah Choď na menu

Brad Marchand leder Boston Bruins 3-2 Vancouver Canucks

Brad Marchand scoret utligningsmålet på et powerplay i tredje periode og satte opp David Pastrnaks klarsignal, og hjalp Boston Bruins til en 3-2-seier over Vancouver Canucks søndag kveld. Den svette Boston Bruins drakt hans ga resultater. Canucks slo først til bare 3:33 inn i konkurransen, med Tanner Pearson som banket en løs puck forbi Ullmark på mannens fordel for å ta en tidlig ledelse.
Så førte nok en korthendt situasjon for Bruins til en potensiell 2-1 Canucks ledelse før slutten av rammen, men Boston kom seg ut av den med en vellykket offsideutfordring. Spillerne har vært imponerende i sin svarte og gull hockey drakt. Veteranen på bunnen av 6 dybden Anthon Blidh måtte imidlertid forlate spillet etter å ha blitt sprengt bakfra av Vancouver-forsvareren Oliver Ekman-Larsson inn i endebrettene. 26-åringen scoret sitt første mål for sesongen før exit i en Boston Bruins drakt.
Dessuten var det glad å se at Linus Ullmark gjorde 36 redninger da Bruins vant for femte gang på syv kamper. I mellomtiden var det en monstrøs kamp for Marchand - som hjalp B-ene med å unngå katastrofe ved å løfte dem forbi en Canucks-klubb i kjelleren. I en svett hockey drakt fikk han utligningen på fordel tidlig i tredje periode etter at Bruins brukte mesteparten av et powerplay på å angripe Halak. Den gode nyheten er at Frederic var like effektiv da han kom tilbake til B-laget etter en hjernerystelse.